February 9, 2016

RENDEZVÉNYEK

A Ricsováry Major Szálloda és Üdülőpark az ország földrajzi középpontjától 3 km-re, az M5-ös autópálya mellett fekszik, így ideális helyszíne lehet országos méretű cégek rendezvényeinek.

A terület alkalmas akár 500 fős rendezvények lebonyolítására is, grillezéssel, bográcsozással, széleskörű programválasztékkal. Vállaljuk a programok teljeskörű megszervezését és lebonyolítását – az autóbusz rendeléstől az étkeztetésen át a programok megszervezéséig és lebonyolításáig.

A szálloda rendezvénytermei és a mintegy 100 hektáron fekvő majorság erdői és mezői kiválóan alkalmasak indoor és outdoor tréningek megszervezésére és lebonyolítására. A szükséges eszközöket díjmentesen biztosítjuk.

A major rendezvénytermei alkalmasak ezenkívül árubemutatók szervezésére is. A mintegy száz hektáron fekvő majorságban lehetőség van a bemutatók lebonyolítására – külső és belső helyszínekkel egyaránt -, a vendégek részére programok megszervezésére, svédasztalos fogadásra. A rendezők részére kedvezményesen biztosítunk szállás- és étkezési lehetőséget.

A pontos igények ismeretében kedvezményes csomag-ajánlatot készítünk.

RENDEZVÉNYTERMEINK

FOGADÓ ÉTTEREM

rendezvenyek_03

Az épületben egy nagyobb és egy kisebbb terem található. A nagyobb 60 fő, a kisebb 8 fő étkeztetésére alkalmas. Hangulatos belső terme kávézó és TV szoba. A fogadó terasza ad otthont a kerti grillpartiknak, bográcsozásnak, 80 férőhellyel. Az éttermek és a terasz berendezése igény szerint változtatható, a terasz berendezése mobil bútorokkal bővíthető.

 

BOGLYA CSÁRDA

Weboldal_rendezvenyek_02

Hangulatos, magyaros, nádtetős nyári étterem, férőhelyek száma max. 70 fő, de a körülötte lévő területre kihelyezhető kerti asztalokkal és padokkal akár több száz fős rendezvények megtartására is alkalmas. Májustól augusztusig kellemes, hűvös étteremként szolgál, a hozzá tartozó előtér grillezésre, bográcsozásra, igény szerint ökörsütésre is kitűnően alkalmas. Közvetlen kertkapcsolata, különleges hangulata miatt kedvelt helyszíne nagy céges rendezvényeknek, családi talákozóknak.

MAGTÁR ÉTTEREM

Weboldal_rendezvenyek_01

A régi magtár épületében lévő étterem maximum 80 fő befogadására alkalmas. Céges rendezvények, tréningek megrendezése esetén berendezhető széksoros megoldással, asztalcsoportokkal vagy U-alakban. A vályogtéglából készült épület természetes „klímája” nyáron kellemesen hűvös, télen kellemesen meleg érzetet ad. A mellette lévő lakodalmas teremmel összekapcsolva kitűnően alkalmas árubemutatók, kiállítások megrendezésére.

LAKODALMAS TEREM

 

A régi magtár épületből nyílik a hangulatos lakodalmas terem, amely 150 fő befogadására alkalmas. Sátortetős megoldása és az egyik oldalfal megnyitásának lehetősége, közvetlen kertkapcsolata különleges atmoszférát teremt. Berendezése variálható kerek és szögletes asztalokkal. A terem teljes hosszúságában beépített svédasztallal, kerti grillezéssel és bográcsozással – bármilyen igényt kielégít. Alkalmas lakodalmak, nagy céges rendezvények vagy árubemutatók, kiállítások megrendezésére.

PINCE BOROZÓ

rendezvenyek_04

A major területén lévő borospincéhez tartozó pinceborozó 50 férőhelyes. Búbos kemencés kis különtermében 12 személy fér el. A borozó teraszán kerti rendezvényeket, szüreti mulatságot, családi és céges rendezvényeket lehet tartani. A borospincében borkóstolókat szervezünk, a Ricsováry Major pincészetének borai, valamint Magyarország híres bortermő vidékeiről származó borok bemutatásával.